KOKEILE NYT

Rekrytointi

Olemme noin 100 hengen toisiaan tukeva tiimi ja osaaja toimialallamme.

 

TULE MUKAAN KEHITTÄMÄÄN TULEVAISUUDEN VERKKOTIETORATKAISUJA

Keypro on suomalainen ja vahvasti kansainvälistyvä paikka- ja verkkotietoalan moniosaaja. Toteutamme maailmanluokan ohjelmistoja ja niitä tukevia erilaisia asiantuntijapalveluita yhteiskunnan kannalta kriittisille aloille. Näitä ovat muun muassa tietoliikenne-, vesihuolto-, valaistus- ja energianjakeluverkot.

 
Kansainvälinen yritys

Keyprolla on Suomessa vankka asema ja nyt suuntaamme yhä aktiivisemmin kansainvälisille markkinoille. Meillä on kumppaneita ja asiakkaita jo useassa eri maassa Etelä-Amerikasta Euroopan kautta Kaakkois-Aasiaan. Asiakkaitamme ovat verkkoinfrastruktuurin omistajat ja niiden parissa toimivat urakoitsijat sekä suunnittelu- ja konsulttitoimistot.

Recruitment
 
Keypro on monialainen

Meillä työskentelee erilaisissa tehtävissä hyvin monen eri alan asiantuntijoita ja joukostamme löytyykin tällä hetkellä niin sovelluskehittäjiä, konversio- ja toimitusasiantuntijoita, tietokantaguruja, kartta- ja GIS eksperttejä, televerkon suunnittelijoita, verkkotietoaineiston dokumentoijia, kartoittajia, asiakaspalvelijoita sekä kotimaan ja ulkomaanmyynnin yritysmyyjiä. Monialaisuus on meidän vahvuutemme.

Recruitment
 

Keypron arvot

Haluamme tarjota vakaan ja turvallisen työpaikan, jossa on mahdollisuus edetä ja kehittyä omien resurssiensa puitteissa. Kannustamme uuden oppimiseen ja monialaisuuteen. Kansainvälistyminen tuo yhtälöön omat jännittävät vivahteensa. Siksi me Keyprolla olemme sitoutuneet kolmeen arvoon, joka ohjaa toimintaamme.

  • Välittäminen. Teemme työmme laadukkaasti, ammattitaidolla ja lopputuloksesta ylpeinä, vastuumme kantaen.
     
  • Uudistuminen. Kehitämme rohkeasti omaa toimintaamme ja muutamme haasteet mahdollisuuksiksi.
     
  • Vakaus. Toimimme läpinäkyvästi, vakaasti ja luottamuksen arvoisesti niin hyvinä kuin huonoina aikoina.
Recruitment
 
Tervetuloa Keyprolle!

Haemme jatkuvasti joukkoomme tulevaisuuden tekijöitä, jotka ovat valmiita kokeilemaan ja löytämään uusia ratkaisutapoja sekä selättämään eteen tulevat haasteet tiimityönä yhdessä eri osastojen välillä.

Arvostamme vastuun ottamista työtehtävistä, proaktiivista lähestymistapaa asioihin sekä halukkuutta oppia ja opettaa niin uusia toimintatapoja, teknologioita kuin ohjelmistojakin.

Tarjoamme vakaan, monipuolisen ja kansainvälisen oppimis- sekä kehittymisympäristön niin uransa alkuvaiheessa oleville sekä jo kokeneille asiantuntijoille.

 

Avoimet paikat

Katso avoimet paikat alta.

Avoimet paikat
Hae ennen
 

Rekrytointi ja uratarina

Alta löydät viimeisimmät HR-aiheiset blogit kuten avoimet työpaikat ja uratarinat. Kaikki HR-aiheiset blogit löydät täältä.

1 min read

Rekrytoimme - Customer Success Manager

Me olemme Keypro! Pohjoismainen yritys, jossa työskentelee...

1 min read

Rekrytoimme - Paikkatietoasiantuntija

Me olemme Keypro! Pohjoismainen yritys, jossa työskentelee...

1 min read

Rekrytoimme - Toimistoassistentti

Keypro on suomalainen ohjelmistotuotetalo. Suunnittelemme...

lähetä meille ansioluettelosi

Täytä lomake ja kerro meille itsestäsi.

HAE NYT