KOKEILE NYT
- Case Study -

Vantaan Energia

Yksi Suomen suurimmista kaukolämpöverkon toimijoista, jonka verkko kattaa noin 600 kilometriä kaukolämpöverkkoa.

 

VE-Yrityslogo_slogan_RGB (1)

 

Vantaan Energia käyttää KeyDH-verkkotietojärjestelmää kaukolämpöverkon hallintaan

Vantaan Energia Oy on yksi Suomen suurimmista kaukolämpöverkon toimijoista ja verkko kattaa tällä hetkellä noin 600 kilometriä kaukolämpöverkkoa. Vantaan Energian aikaisemmin käyttämä ohjelmisto verkon hallinointiin ei enää täyttänyt modernin toimintaympäristön vaatimuksia ja vuoden 2017 aikana julkaistiin tarjouskilpailu uuden kaukolämpöverkon ohjelmiston hankkimiseksi.

Keypro kehitti edelleen olemassa olevaa kaukolämpöverkon KeyDH verkkotietojärjestelmää ja se otettiin käyttöön Vantaan Energialla vuonna 2019. KeyDH sisälsi työnohjaustoiminnallisuudet mobiiliin kenttäkäyttöön sekä häiriötilannekartan verkkohäiriöiden kommunikoimiseksi asiakkaille. Projektiin kuului laaja datamigraatio, jossa nykyinen aineisto siirrettiin uuteen järjestelmään sekä rajapinta kolmannen osapuolen ohjelmistoon suunnittelutehtäviä varten.

KeyDH:n mobiilikäyttöliittymä mahdollistaa kentällä toimivien työntekijöiden pääsyn verkkotietoon mobiililaitteilla sekä työtehtäviin ja työkohteisiin liittyvät kirjaukset. Järjestelmän toiminnot sisälsivät myös lain vaatiman raportoinnin automatisointia Suomen Energiateollisuudelle. Järjestelmää jatkokehitetään nyt ja tulevaisuudessa Vantaan Energian kanssa vastaamaan modernin toimintaympäristön tarpeita.

Ota Yhteyttä

Anna sähköpostiosoitteesi ja otamme yhteyttä mahdollisimman pian.