KOKEILE NYT

Whistleblowing

Haluamme toimia oikein - Whistleblowing-palvelumme

 

Palvelumme


Pyrimme ylläpitämään avoimuutta ja korkeatasoista yritysetiikkaa. Ilmoituskanava tarjoaa mahdollisuuden kommunikoida epäillyistä väärinkäytöksistä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaan tai ympäristöön.

Whistleblowing-palvelu vähentää väärinkäytösten todennäköisyyttä ja osoittaa sitoutumisemme oikeudenmukaiseen toimintaan. Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitukset pitää tehdä hyvässä uskossa.

Voit kertoa huolestasi nimettömänä ilmoituskanavan kautta. Tätä ylläpitää ulkopuolinen kumppani, WhistleB.

 

Ilmoituksen tekeminen


Nimettömän ilmoittamisen mahdollistava kanava löytyy osoitteesta https://report.whistleb.com/fi/geomatikk

Ilmoituskanavaan pääsee esimerkiksi tietokoneelta, tabletilta ja älypuhelimelta. Suosittelemme, että lähetät ilmoituksen laitteesta, joka ei ole yhteydessä intranettiimme.
Lisätietoja löydät täältä:

 

"WhistleB tarjoaa kolmannen osapuolen ilmoituspalvelun, joka takaa ilmoittajan nimettömyyden kommunikoinnissa työnantajan kanssa. Palvelu on täysin erillään työnantajan IT-järjestelmistä ja verkkopalveluista. WhistleB ei tallenna IP-osoitteita tai muita tietoja, joilla voisi tunnistaa ilmoituksen lähettäjän. Kaikki raportit ovat salattuja ja vain nimetyt henkilöt voivat purkaa ne. WhistleB ei voi purkaa ja lukea raportteja." WhistleB

Want a Free Trial?

We'll be in touch ASAP to arrange a demo for your company.