MIKÄ ON KEYPRO?

Autamme kaikkia verkonomistajia hallitsemaan entistä paremmin heidän omaisuuttaan vesi-, lämpö-, sähkö-, valo-, kaasu- ja televerkkoinfrastruktuureissa.
 
Olemme verkkotietojärjestelmiin, kartoitukseen ja verkkotietoaineiston ylläpitopalveluihin erikoistuneita paikkatietoalan asiantuntijoita. 

LUE LISÄÄ! >>

LAATU- JA TIETOTURVASERTIFIKAATIT

TUOTTEET

KeyAqua

Keypro Oy:n KeyAqua on kattava verkkotietoratkaisu vesialan ammattilaisille vesijohto- ja viemäriverkon omaisuudenhallintaan. 

KeyDH

Keypro Oy:n KeyDH on kattava selainpohjainen verkkotietoratkaisu kaukolämpöalan ammattilaisille kaukolämpöverkon omaisuudenhallintaan.

KeyGas

Keypro Oy:n KeyGas on kattava selainpohjainen verkkotietoratkaisu kaasunjakelun ammattilaisille kaasunjakeluverkon omaisuudenhallintaan.

KeyCom

Keypro Oy:n KeyCom-verkkotietojärjestelmä antaa täydet ammattilaistason toiminnallisuudet televerkkojen kytkennällisyyden- ja omaisuudenhallintaan.

KeyLight

Keypro Oy:n KeyLight on ammattilaisten kattava verkkotietoratkaisu katuvaloverkkojen omaisuudenhallintaan. 

KeyEnergy

Keypro Oy:n KeyEnergy-verkkotietojärjestelmä on ammattilaisten verkkotietojärjestelmä energiaverkkojen omaisuudenhallintaan.

KeyYJK

Keypro Oy:n KeyYJK on selainpohjainen yhdistelmäjohtokarttapalvelu, joka yhdistää alueen kaikkien eri verkonomistajien johtojen sijainnit keskitettyyn karttanäkymään. 

KEYPRO LUKUINA

90+

asiantuntijaa

300+

asiakasta

10 000+

käyttäjää

1 000 000+

kilometriä infraa

Palvelut

LUE LISÄÄ! >>

AJANKOHTAISTA

<
>
KATSO LISÄÄ! >>

REFERENSSIT

LUE LISÄÄ! >>