Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Ohjelmistotestaaja

Etsimme intohimoista Ohjelmistotestaajaa (Software Test Engineer) liittymään joukkoomme ja vahvistamaan QA tiimiämme. Testaajana työskentelet tiiviisti kehitystiimien ja tuotepäälliköiden kanssa. Työsi on vaikuttaa suoraan tuotteidemme ja palveluidemme laadun parantamiseen. Testaajana toteutat testaussuunnitelmia, automatisoit testejä ja suoritat manuaalista testausta, mikäli se on tarpeellista. Yhdessä testausasiantuntijoidemme kanssa määrittelet QA -prosesseja ja osallistut tuotteiden ja palveluiden kehittämisprosessiin alusta loppuun saakka.

Odotamme sinulta kokemusta testauksesta, tietoa testausmenetelmistä ja yleistä ymmärrystä ketteristä menetelmistä ohjelmointiprosesseissa. Kokemus automaatiotyökaluista katsotaan lisäeduksi.

Jos olet tarkka yksityiskohtien kanssa, omaat itsenäisen ja innovatiivisen työotteen, osaat ajatella asioita eri näkökulmista ja olet nopea hahmottamaan kokonaisuuksia, olet etsimämme henkiilö.

Ohjelmistotestaajan tehtävä on täysiaikainen ja vakituinen tehtävä Joensuussa. Työn aloitusajankohta sovitaan valitun henkilön kanssa.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 12.9.2019 osoitteeseen careers@keypro.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Mikhail Alexeev, p. 044 366 5870