KeyAqua

Kohti parempaa vesi- ja viemäriverkon omaisuudenhallintaa

Keypro Oy:n KeyAqua on kattava verkkotietoratkaisu vesialan ammattilaisille vesijohto- ja viemäriverkon omaisuudenhallintaan. KeyAquan avulla niin verkon omistaja, urakoitsijat kuin muutkin sidosryhmät ylläpitävät ja jakavat verkon tarkan dokumentaation sijainti- ja ominaisuustietoineen sekä ohjaavat hallitusti verkon saneerausta, ylläpitoa ja huoltoa.

KeyAquaa voit halutessasi laajentaa operatiivisen toiminnan kokonaisvaltaiseksi työkaluksi liittämällä siihen asiakastiedotuksen tekstiviestein sekä kaukovalvonnan mittaritietojen näyttämisen – kaikki tämä tieto keskitetysti yhdessä karttanäkymässä.

Toiminnallisuudet

 • Sijainti ja ominaisuustiedot
  KeyAqua mahdollistaa vesi-, viemäri-, ja hulevesiverkon sekä siihen kuuluvien elementtien tarkan dokumentoinnin sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.

 • Asiakastiedot
  Kulutuspaikat asiakas- ja yhteystietoineen mahdollistavat esimerkiksi asiakkaiden tiedottamisen tekstiviestein mahdollisista katkoista ja vaaratilanteista.

 • Tekstiviestipalvelu
  Tekstiviestipalvelulla tiedotat asiakkaita ja viranomaisia nopeasti ja helposti esimerkiksi vesikatkojen tai muiden huoltotoimenpiteiden varalta. Toimenpiteen vaikutusalue voidaan tarkastaa verkonseurantatyökalulla ja viesti voidaan lähettää tämän alueen sisällä oleville asiakkaille.

 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti
  KeyAqua tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyAqua-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä.

 • Rajapinnat 
  KeyAqua on mahdollista liittää erilaisiin asiakashallinta-, ja laskutusjärjestelmiin. Valmiit rajapinnat löytyvät esimerkiksi Labkotecin, Liningin, RemoteMX:n ja EHP-Tekniikan järjestelmiin, mutta myös muiden WFS, WMS-rajapintaratkaisuiden toteuttaminen on mahdollista tietojen tuomiseksi ja viemiseksi.

 • Tiedonhaku ja raportointi 
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi tiedot esimerkiksi saneerausten, huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.

 • Tiedonjako sidosryhmille 
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset veloituksetta ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.

 • Monipuolinen tulostus
  KeyAqua mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.

 • Pilvipalvelu
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia eikä selaimen lisäosia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman lisäveloitusta.

 • Mobiili
  KeyAqua toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla. Tähän tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.

 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä 
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat