KeyCom

Tehokas televerkon verkkotietojärjestelmä selaimessasi

Keypro Oy:n KeyCom-verkkotietojärjestelmä antaa täydet ammattilaistason toiminnallisuudet televerkkojen kytkennällisyyden- ja omaisuudenhallintaan. Olipa kyseessä sitten kiinteä- tai mobiiliverkko, KeyComilla hallitset verkon tarkat sijainti-, ja ominaisuustiedot sisältäen kaapelit, putket, laitteet, fyysiset ja loogiset kytkennät, yhteydet ja asiakkaat.

Verkon suunnittelun optimointiin tarkoitettu automaattiavusteinen FiberPlanIT auttaa toteuttamaan optimoidun suunnitelman verkon rakentamisesta, jolloin saat suunniteltua kustannustehokkaan verkon juuri oikealle alueelle.

Toiminnallisuudet

 • Sijainti ja ominaisuustiedot 
  KeyCom mahdollistaa televerkkojen sekä siihen kuuluvien elementtien tarkan dokumentoinnin sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.

 • Fyysiset ja loogiset kytkennät 
  Fyysisten verkkotietojen lisäksi loogisten kytkentöjen dokumentointi ja nopea saatavuus sekä hallinta vähentävät merkittävästi virheellisten kytkentöjen määrää.

 • Asiakastiedot
  Asiakastietojen ja verkonseurannan ansiosta näet mitä asiakkaita sinulla on minkäkin yhteyden takana. 

 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti 
  KeyCom tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyCom-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä.

 • Rajapinnat 
  KeyCom on mahdollista liittää erilaisiin asiakashallintajärjestelmiin ja WMS sekä WFS-rajapinnat mahdollistavat tietojen siirron eri järjestelmien välillä.

 • Tiedonhaku ja raportointi 
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi asiakkaat, kytkentäkaaviot ja muut verkon tiedot esimerkiksi huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.

 • Tiedonjako sidosryhmille 
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset ilman erillisiä kustannuksia ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.

 • Monipuolinen tulostus
  KeyCom mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.

 • Pilvipalvelu 
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia eikä selaimen lisäosia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman erillistä veloitusta.

 • Mobiili
  KeyCom toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla. Tähän tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.

 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä 
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat