KeyDH

Nykyaikaista kaukolämpöverkon omaisuudenhallintaa

Keypro Oy:n KeyDH on kattava selainpohjainen verkkotietoratkaisu kaukolämpöalan ammattilaisille kaukolämpöverkon omaisuudenhallintaan. KeyDH:n avulla niin verkon omistaja, urakoitsijat, suunnittelijat kuin muutkin sidosryhmät ylläpitävät ja jakavat verkon tarkan dokumentaation sijainti- ja ominaisuustietoineen sekä ohjaavat hallitusti verkon saneerausta, ylläpitoa ja huoltoa.

KeyDH:ta voit halutessasi laajentaa operatiivisen toiminnan kokonaisvaltaiseksi työkaluksi liittämällä siihen asiakastiedotuksen tekstiviestein sekä kaukovalvonnan mittaritietojen näyttämisen – kaikki tämä tieto keskitetysti yhdessä karttanäkymässä.

Toiminnallisuudet

 • Sijainti ja ominaisuustiedot: 
  KeyDH mahdollistaa kaukolämpöverkon ja siihen kuuluvien elementtien tarkan dokumentoinnin tarkkojen sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.
   
 • Asiakastiedot:
  Käyttöpaikat asiakas- ja yhteystietoineen on mahdollista saada erilaisista laskutusjärjestelmistä kartalle näkyviin ja tietoja hyödynnettyä jatkossa esimerkiksi tekstiviestitiedottamisessa.
   
 • Tekstiviestipalvelu: 
  Tekstiviestipalvelulla tiedotat asiakkaita ja viranomaisia nopeasti ja helposti esimerkiksi jakelukatkojen tai muiden häiriöiden sekä huoltotoimenpiteiden osalta. Toimenpiteen vaikutusalue voidaan tarkastaa verkonseurantatyökalulla ja viesti voidaan lähettää tämän alueen sisällä oleville asiakkaille.
   
 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti:
  KeyDH tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica Zeno 20) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyDH-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä. 
   
 • Rajapinnat: 
  KeyDH on mahdollista liittää erilaisiin asiakashallinta-, työnohjaus-, kaukovalvonta- ja laskutusjärjestelmiin. Tietojen siirto on mahdollista toteuttaa esimerkiksi WFS, WMS-rajapintaratkaisuiden avulla.
   
 • Tiedonhaku ja raportointi: 
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi tiedot esimerkiksi saneerausten, huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.
   
 • Tiedonjako sidosryhmille: 
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset veloituksetta ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.
   
 • Monipuolinen tulostus: 
  KeyDH mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.
   
 • Pilvipalvelu: 
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia eikä selaimen lisäosia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman lisäveloitusta.
   
 • Mobiili: 
  KeyDH toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla. Tähän tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.
   
 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä: 
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat