KeyDH

Nykyaikaista kaukolämpöverkon omaisuudenhallintaa

Keypro Oy:n KeyDH on kattava selainpohjainen verkkotietoratkaisu kaukolämpöalan ammattilaisille kaukolämpöverkon omaisuudenhallintaan. KeyDH:n avulla niin verkon omistaja, urakoitsijat, suunnittelijat kuin muutkin sidosryhmät ylläpitävät ja jakavat verkon tarkan dokumentaation sijainti- ja ominaisuustietoineen sekä ohjaavat hallitusti verkon saneerausta, ylläpitoa ja huoltoa.

KeyDH:ta voit halutessasi laajentaa operatiivisen toiminnan kokonaisvaltaiseksi työkaluksi liittämällä siihen asiakastiedotuksen tekstiviestein sekä kaukovalvonnan mittaritietojen näyttämisen – kaikki tämä tieto keskitetysti yhdessä karttanäkymässä.

Toiminnallisuudet

 • Sijainti ja ominaisuustiedot 
  KeyDH mahdollistaa kaukolämpöverkon ja siihen kuuluvien elementtien tarkan dokumentoinnin tarkkojen sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.
   
 • Asiakastiedot
  Käyttöpaikat asiakas- ja yhteystietoineen on mahdollista saada erilaisista laskutusjärjestelmistä kartalle näkyviin ja tietoja hyödynnettyä jatkossa esimerkiksi tekstiviestitiedottamisessa.
   
 • Käyttökeskeytysten hallinta
  Käyttökeskeytysten hallinnalla suunnittelet katkot ja saat tietoa vaikutusalueesta sekä suljettavista venttiileistä. Tiedota alueen asiakkaita keskeytyksestä tekstiviestitoiminnolla.
   
 • Tekstiviestipalvelu
  Tekstiviestipalvelulla tiedotat asiakkaita ja viranomaisia nopeasti ja helposti esimerkiksi jakelukatkojen tai muiden häiriöiden sekä huoltotoimenpiteiden osalta. Toimenpiteen vaikutusalue voidaan tarkastaa verkonseurantatyökalulla ja viesti voidaan lähettää tämän alueen sisällä oleville asiakkaille.
   
 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti
  KeyDH tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyDH-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä. 
   
 • Rajapinnat 
  KeyDH on mahdollista liittää erilaisiin asiakashallinta-, työnohjaus-, kaukovalvonta- ja laskutusjärjestelmiin. Tietojen siirto on mahdollista toteuttaa esimerkiksi WFS, WMS-rajapintaratkaisuiden avulla.
   
 • Tiedonhaku ja raportointi 
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi tiedot esimerkiksi saneerausten, huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.
   
 • Tiedonjako sidosryhmille 
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset veloituksetta ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.
   
 • Monipuolinen tulostus
  KeyDH mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.
   
 • Pilvipalvelu 
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia eikä selaimen lisäosia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman lisäveloitusta.
   
 • Mobiili
  KeyDH toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla. Tähän tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.
   
 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä 
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat