KeyLight

Moderniin katuvaloverkon hallintaan

Keypro Oy:n KeyLight on ammattilaisten kattava verkkotietoratkaisu katuvaloverkkojen omaisuudenhallintaan. KeyLightin avulla katuvaloverkon omistaja, urakoitsijat ja suunnittelijat ylläpitävät verkon tarkan dokumentaation elementtien sijainti- ja ominaisuustietoineen sekä ohjaavat hallitusti verkon ylläpitoon ja huoltoon liittyviä tehtäviä.

Lisäksi kaupunkilaisilta sekä kuntalaisilta tulevat katuvalaistukseen liittyvät vikailmoitukset voidaan kerätä, ohjata ja hoitaa työnohjausmoduulin avulla dokumentoidusti. Näin saat myös toimenpiteiden hallinnasta ja toteutuksesta systemaattista, läpinäkyvää ja seurattavaa.

Tutustu KeyLightin tarjoamiin hyötyihin ja siihen, miten miten referenssiasiakkaamme ovat hyötyneet KeyLightin käytöstä. Esite aukeaa keltaisen KeyLight-logon yläpuolelta kohdasta "Lataa esite".

Toiminnallisuudet

 • Katuvalaistusverkon sijainti ja ominaisuustiedot
  KeyLight mahdollistaa katuvalaistusverkon ja sen elementtien tarkan dokumentoinnin sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.

 • Liikennevaloverkko
  Katuvaloverkon lisäksi voit myös dokumentoida liikennevaloverkkosi elementtien sijainti- ja ominaisuustiedot.

 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti
  KeyLight tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica Zeno 20) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyLight-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä.

 • Rajapinnat
  KeyLight on yhteensopiva muun muassa Suomen suosituimman älykkäiden valaistuksenohjausjärjestelmien toimittajan C2 Smartlightin työkalujen kanssa. Tiedonsiirto myös muiden järjestelmien välillä onnistuu rajapintojen avulla.

 • Kuntalaisten vikailmoitukset
  Kuntalaiset ja kaupunkilaiset voivat ilmoittaa katuvalaistusvikoja avoimen karttapohjaisen kuntalaiskäyttöliittymän kautta. Tulleista vikailmoituksista luodaan työtehtäviä ja ne voidaan käsitellä työnohjausjärjestelmän avulla.

 • Työnohjausjärjestelmä
  Työnohjausjärjestelmä mahdollistaa kansalaisten ilmoittamien vikailmoitusten ja niistä luotujen työtehtävien hallitsemisen ja ohjauksen oikeille vastuuhenkilöille. Tämän lisäksi voidaan hallita esimerkiksi valaisinten ryhmävaihdot sujuvasti. Näin vikatilanteiden ja hoitotoimenpiteiden seuranta on reaaliaikaista ja läpinäkyvää.

 • Tiedonhaku ja raportointi
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi tiedot esimerkiksi huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.

 • Tiedonjako sidosryhmille
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset ilman erillisiä kustannuksia ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.

 • Monipuolinen tulostus
  KeyLight mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.

 • Pilvipalvelu: 
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman lisäveloitusta.

 • Mobiili
  Keylight toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla ilman erikseen asennettavia lisäosia. Käyttöön tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.

 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat