KeyLight

Moderniin katuvaloverkon hallintaan

Keypro Oy:n KeyLight on katuvalaistusverkon omistajien ja urakoitsijoiden kattava verkkotietoratkaisu katuvaloverkkojen omaisuudenhallintaan, investointien ja huoltotoimenpiteiden suunnitteluun, verkon nykytilan hahmottamiseen sekä töiden ohjaukseen. KeyLightin avulla katuvaloverkon omistaja, urakoitsijat, suunnittelijat sekä muut sidosryhmät ylläpitävät ja jakavat katuvaloverkon tarkan dokumentaation verkon kohteiden sijainti- ja ominaisuustietoineen sekä ohjaavat hallitusti verkon ylläpitoon liittyviä työtehtäviä.

Lisäksi kaupunkilaisilta sekä kuntalaisilta tulevat katuvalaistukseen liittyvät vikailmoitukset voidaan kerätä, ohjata, hoitaa ja dokumentoida työnohjaustyökalun avulla dokumentoidusti. Näin saat myös toimenpiteiden hallinnasta ja toteutuksesta systemaattista, läpinäkyvää ja seurattavaa.

Käyttöönoton yhteydessä viemme nykyisen katuvalaistuksen dokumentaatiosi KeyLightiin ja tarvittaessa toteutamme myös verkkotiedon ylläpitopalvelun.

Tutustu KeyLightin tarjoamiin hyötyihin ja siihen, miten miten referenssiasiakkaamme ovat hyötyneet KeyLightin käytöstä. Esite aukeaa keltaisen KeyLight-logon yläpuolelta kohdasta "Lataa esite".

Toiminnallisuudet

 • Katuvalaistusverkko 
  KeyLight mahdollistaa katuvalaistusverkon ja sen elementtien tarkan dokumentoinnin sijaintitietojen ja kattavien ominaisuustietojen osalta.

 • Liikennevaloverkko 
  Katuvaloverkon lisäksi voit myös dokumentoida liikennevaloverkkosi elementtien sijainti- ja ominaisuustiedot.

 • Kehittynyt kartoitustietojen tuonti 
  KeyLight tukee kartoitustietojen tuontia lähes mistä tahansa maanmittauslaitteesta. Tämän lisäksi Android-pohjaisella GPS-kartoituslaitteella (esim. Leica) tuotetut kartoitustiedot voidaan lukea kentältä suoraan KeyLight-verkkotietojärjestelmään, jolloin kartoitustieto on välittömästi hyödynnettävissä myös toimistolla.

 • Rajapinnat 
  KeyLight on yhteensopiva muun muassa Suomen suosituimman älykkäiden valaistuksenohjausjärjestelmien toimittajan C2 Smartlightin työkalujen kanssa. Tiedonsiirto myös muiden järjestelmien välillä onnistuu rajapintojen avulla.

 • Kuntalaisten vikailmoitukset 
  Kuntalaiset ja kaupunkilaiset voivat ilmoittaa katuvalaistusvikoja avoimen karttapohjaisen kuntalaiskäyttöliittymän kautta. Tulleista vikailmoituksista luodaan työtehtäviä ja ne voidaan käsitellä työnohjausjärjestelmän avulla.

 • Työnohjausjärjestelmä 
  Työnohjausjärjestelmä mahdollistaa kansalaisten ilmoittamien vikailmoitusten ja niistä luotujen työtehtävien hallitsemisen ja ohjauksen oikeille vastuuhenkilöille. Tämän lisäksi voidaan hallita esimerkiksi valaisinten ryhmävaihdot sujuvasti. Näin vikatilanteiden ja hoitotoimenpiteiden seuranta on reaaliaikaista ja läpinäkyvää.

 • Tiedonhaku ja raportointi 
  Erittäin monipuolisten tiedonhakuominaisuuksien ja raportoinnin avulla saat järjestelmästä nopeasti tarvitsemasi tiedot esimerkiksi huollon, suunnittelun ja investointien tueksi.

 • Tiedonjako sidosryhmille 
  Voit luoda vapaasti kaikille sidosryhmille omat käyttäjätunnukset ilman erillisiä kustannuksia ja antaa oikeudet vain tarvittaviin tietoihin. Näin ylläpidät ja jaat verkkosi tietoja helposti kaikkien osapuolten kesken.

 • Monipuolinen tulostus
  KeyLight mahdollistaa erikokoisten tulosteiden ja sarjatulosteiden saamisen nopeasti halutulta alueelta niin paperille kuin sähköiseen pdf-muotoonkin.

 • Pilvipalvelu
  Täysin verkossa toimiva, tarvitset vain internet -selaimen verkkotietojärjestelmän käyttämistä varten. Ei paikallisia asennuksia. Kiinteä kuukasiveloitus. käyttäjätunnuksia voit itse luoda lisää haluamasi määrän ilman lisäveloitusta.

 • Mobiili
  Keylight toimii niin tableteissa kuin älypuhelimissakin mobiilikäyttöliittymän avulla ilman erikseen asennettavia lisäosia. Käyttöön tarvitset vain mobiililaitteen internet-yhteydellä sekä selaimen.

 • Vaurioiden välttäminen maankaivutöissä 
  Suora rajapinta Kaivulupa.fi -johtoselvityspalveluun - Tiedä ennenkuin kaivat