KOKEILE NYT

Palvelut

Me voimme auttaa sinua.

Tarjoamme joustavia ammattipalveluitamme verkonomistajille ja verkonrakentajille.

 

JOHTOSELVITYS 24/7

Kaivulupa.fi on Keypro Oy:n kokonaisvaltainen, maanlaajuinen johtoselvitys- ja kaapelinäyttöpalvelu, joka on suunnattu verkkoinfrastruktuurin omistajille. Palvelun avulla verkonomistaja voi täyttää lain vaatimat velvollisuudet selvittää kaivajille maanalaisten verkostojen sijainnin vaaran välttämiseksi.

Palvelun avulla tehostamme ja nopeutamme koko johtoselvitysprosessia automatisoimalla ja siirtämällä osan henkilötyöstä järjestelmän hoidettavaksi. Lisäksi avaimet käteen palvelu mahdollistaa verkonomistajille kokonaisvaltaisen johtoselvitys- ja näyttötoiminnan ulkoistamisen omien toimintojen tehostamiseksi.

Kaivulupa.fi palvelumme on liitettävissä verkkotietojärjestelmiin, jolloin reaaliaikainen tapahtumien seuraaminen ja tapahtumien läpinäkyvyys lisääntyvät. Alusta loppuun asti dokumentoitu tapahtumien kulku nopeuttaa ja selkiyttää vahinkotapausten tulkintaa.

Kaivajille palvelu on ilmainen, ja selvitykset on tilattavissa sähköisesti kellon ympäri www.kaivulupa.fi sivustoltamme. Kaivajille tarjoamme selkeän käyttöliittymän, puhelinopastusta sekä erinomaiset kartat ja ohjeet sähköisessä muodossa. Palvelussamme on yli 12 000 rekisteröitynyttä kaivajaa ja yli 550 toimijan toimialueet dokumentoituna.

 

TELE- JA SÄHKÖSUUNNITTELU

Yhtiöllämme on 20 vuoden kokemus televerkkojen suunnittelusta maastossa tapahtuvasta sijoitussuunnitelmista aina automatisoituun ohjelmalliseen verkonsuunnitteluun. Alan ammattilaisemme palvelevat niin teleyhtiöitä kuin urakoitsijoitakin kustannustehokkaan suunnitelman luomiseksi.

Suunnitelmien tekeminen ja esittäminen tehdään yhtiömme omilla KeyCom ja palvelutuotteillamme sekä hyödyntämällä partnereidemme automaatio-ohjelmistoja. Valmiit tulokset ja suunnitelmat ovat helposti siirrettävissä asiakkaiden järjestelmiin.

Teemme myös sähköverkon suunnittelua sijoitussuunnittelun ja luvituksen osalta.

 

VERKKOJEN KARTOITUS

Palveluumme kuuluvat vesihuolto-, sähkönjakelu-, katuvalo-, kaukolämpö-, kaasu-, ja televerkkojen kartoituspalvelut sekä olemassa olevien kartoitustietojen tuonti ja jatkuva päivitys suoraan Asiakkaan verkkotietoratkaisuun.

Kartoitus tehdään ammattitaitoisella, vuosien kokemuksella omaavan tiimin toimesta tai yhteistyössä toimintamme piiriin hyväksyttyjen nimekkäiden alihankkijoidemme kanssa. Tarvittavat laitteistot, prosessit ja työtavat on optimoitu kustannustehokkuutta ja laadukasta lopputulosta silmällä pitäen. Erityisesti olemme kiinnittäneet huomiota maastokartoituspalvelun ja verkkotietojärjestelmiemme yhteiskäyttöön ja toiminnan kokonaisvaltaiseen tehostamiseen.

 

DOKUMENTOINTI JA YLLÄPITOPALVELU

Verkkotiedon ylläpitopalvelussa asiantuntijamme päivittävät uudet ja muuttuneet verkkotiedot suoraan asiakkaan verkkotietojärjestelmään urakoitsijan toimittamien aineistojen perusteella. Asiantuntijamme käyttävät päivittäin myös muita kuin Keypro Oy:n tuotteita dokumentoinnin yhteydessä. Monipuolinen dokumentointi ja aineiston ylläpitopalvelumme kattaa vesihuolto-, sähkönjakelu-, katuvalo-, kaukolämpö-, kaasu-, ja televerkkotoimialat.

Laadunvarmistusprosessimme pitää huolen, että kaikki asiakkaan kanssa sovitut tiedot tulevat dokumentoitua halutulla tarkkuudella ja näin asiakas voi keskittyä omaan ydintoimintaansa ja saada verkkotietojärjestelmästä ajantasaista verkkotietoa aina tarvittaessa.

Dokumentoinnin lisäksi palveluliiketoiminta kattaa myös vaativat verkkotietojen tietohuoltotyöt eri tietojärjestelmissä.

Tarjoamme verkkotietojärjestelmiä eri verkkolajien omaisuudenhallintaan kustannustehokkaana pilvipalveluna. Huolehdimme asiakkaan nykyisen verkkotietodokumentaation siirrosta uuteen järjestelmään, käyttöönotosta ja käyttäjien koulutuksesta. Tukipalvelumme auttaa käytönaikaisten haasteiden ratkomisessa.

Want a Free Trial?

We'll be in touch ASAP to arrange a demo for your company.