Meistä

Keypro on pohjoismainen yritys, johon kuuluu noin 50 ohjelmistoalan ammattilaista, GIS-asiantuntijaa ja verkkosuunnittelijaa.

Keypro lyhyesti

Kehitämme tietoliikenne- ja infraverkkojen ohjelmistoja, joiden tarkoituksena on suojata kriittistä infrastruktuuria ja auttaa yhteiskuntia toimimaan. Olemme kehittäneet ohjelmistoja jo vuodesta 1995 yli 350 asiakkaalle maailmanlaajuisesti. Olemme ketteriä, joustavia ja aina valmiina tarttumaan haasteisiin. Olemme osa alati kasvavaa Geomatikk-konsernia.  

Keypro numeroina

350+


asiakasta maailmanlaajuisesti

10+


maata kumppaniverkostomme piirissä

50


ohjelmistoalan ammattilaista

25+


vuoden kokemus

Arvomme

Yrityksemme arvoja ovat:

01

SITOUTUMINEN

Toimimme aina ammattimaisesti ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä. Voimme ylpeydellä sanoa, että laadukkaasti tekemämme työ tuo asiakkaidemme liiketoiminnalle todellista arvoa.

02

UUDISTUMINEN

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme ja hiomme prosessejamme asiakkaidemme parhaaksi. Olemme optimistisia, tartumme haasteisiin innokkaasti ja muutamme ne mahdollisuuksiksi.

03

VAKAUS

Toimimme kaikkia sidosryhmiämme kohtaan avoimesti ja läpinäkyvästi. Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja kohteliaasti. Edistämme monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta kaikessa toiminnassamme.

Liity tiimiimme

Haluatko mukaan tiimiimme?

keypro-join-our-team

Näin pääset alkuun

Jos haluat maksimoida datasi arvon ja vahvistaa asiakassuhteitasi, meidän kannattaa jutella.