Työpaikat

Haluatko auttaa tekemään yhteiskunnasta paremman paikan?

Liity tiimiimme

Oletko hyvä työssäsi, mutta haluaisit olla vieläkin parempi? Näetkö muutoksen mahdollisuutena? Oletko joustava ja rento? Jos olet, saatamme etsiä joukkoomme juuri sinun kaltaistasi tekijää!

Avoimet työpaikat

Teemme tärkeää työtä – autamme asiakkaitamme suojaamaan kriittistä infrastruktuuriaan, josta olemme kaikki riippuvaisia päivittäin. Se edellyttää jatkuvaa kehittämistä ja parantamista. 

keypro-join-our-team

Tutustu avoimiin paikkoihin

Avoin hakemus (FI) | Kokoaikainen | Joustava hybridityö

Haluaisitko töihin Keyprolle mutta et löytänyt osaamistasi ja kokemustasi vastaavaa työpaikkaa? Ei hätää – etsimme jatkuvasti työuransa eri vaiheissa olevia lahjakkaita ammattilaisia!

Täytä avoin hakemus yhteydenottolomakkeella, niin palaamme asiaan!

Lähetä hakemus

Liity tiimiimme

Kuulisimme mielellämme sinusta lisää!

Arvomme

Yrityksemme arvoja ovat:

01

SITOUTUMINEN

Toimimme aina ammattimaisesti ja noudatamme alan parhaita käytäntöjä. Voimme ylpeydellä sanoa, että laadukkaasti tekemämme työ tuo asiakkaidemme liiketoiminnalle todellista arvoa.

02

uudistuminen

Kehitämme jatkuvasti toimintojamme ja hiomme prosessejamme asiakkaidemme parhaaksi. Olemme optimistisia, tartumme haasteisiin innokkaasti ja muutamme ne mahdollisuuksiksi.

03

vakaus

Toimimme kaikkia sidosryhmiämme kohtaan avoimesti ja läpinäkyvästi. Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti ja kohteliaasti. Edistämme monimuotoisuutta, tasa-arvoa ja osallisuutta kaikessa toiminnassamme.

Uutiset ja blogi