KEYlight

KeyLight on verkkotietojärjestelmä katuvalaistusverkkojen hallintaan.

Lyhyesti

KeyLight on pilvi- ja selainpohjainen järjestelmä katuvalaistusverkkojen suunnitteluun, toteutukseen, operointiin ja hallintaan. Kun kaikki verkkotiedot ovat samassa paikassa, valtuutettu henkilöstö ja urakoitsijat voivat yhdessä tukea verkkoja ja pitää niitä kunnossa, hallita kalustoa ja korjata vikoja.

Hyödyt

01

Pilvi- ja selainpohjainen

KeyLight-käyttäjätilit ovat suojattuja, ja niitä voidaan luoda rajattomasti. Niinpä järjestelmä on koko tiimin käytettävissä organisaation sisällä ja ulkopuolella.


Kaikki tiimin jäsenet voivat käsitellä samoja tietoja reaaliaikaisesti, ja urakoitsijoille voi määrittää aluepohjaiset käyttöoikeudet, jotta he voivat käyttää ja päivittää esimerkiksi pylväiden ja kaapelien sijaintitietoja. KeyLightia voidaan käyttää matkapuhelimella, tabletilla tai kannettavalla.

02

Suojatut tiedot

Tietosi kulkevat saumattomasti kentältä analysoitaviksi ja visualisoitaviksi kartalla. Tiedot ovat aina ajan tasalla, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

KeyLightissa tietosi ovat turvassa – meillä on ISO 27001 -tietoturvasertifiointi ja käytössä kaikki valvontamenettelyt, joilla arkaluonteisten tietojen päätyminen vääriin käsiin voidaan estää. Näitä ovat muun muassa käytönvalvonta, käyttäjien todentaminen sekä verkkoihin, järjestelmiin ja sovelluksiin sovellettavat suojaustopologiat.

03

Mobiilikäyttöliittymä

Valtuutetut kenttätyöntekijät saavat tiedot nopeasti käyttöönsä mobiililaitteen tutulla selaimella ja helppokäyttöisillä kartoilla.

KeyLight-käyttäjien kannettaviin, tabletteihin tai puhelimiin ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä, vaan helppokäyttöisten karttojen käyttöön ja päivittämiseen tarvitaan ainoastaan Internet-yhteys ja selain.

04

Parempi tehokkuus

Aina ajantasaiset tiedot parantavat vikojen korjauksiin ja verkon kunnossapitoon liittyvien työnkulkujen hallintaa.

KeyLight-ratkaisussa voidaan tarkastella, muokata ja lisätä kaikenlaisia verkko-objekteja, kuten pylväitä, kaapeleita, valaisimia, keskuksia yms. suoraan kentällä. Näin dokumentaatio pysyy ajantasaisena ja laadukkaana. Myös objektien välisiä kytkentöjä voidaan luoda ja poistaa. Tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti, joten toimisto- ja kenttätyöntekijät sekä aliurakoitsijat näkevät aina samat tiedot. Näin päätökset voidaan tehdä nopeammin ja tehokkaammin.

05

Järjestelmä kasvaa kanssasi

KeyLight on mukautettava ja skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa verkon mukana.

Pilvi- ja selainpohjainen KeyLight on lähes loputtomasti skaalattavissa käyttäjien, maantieteellisen kattavuuden ja asennusten mukaan. Kehitämme myös tuotteitamme jatkuvasti hyödyntämällä uusinta teknologiaa, jotta voimme tarjota uusia ominaisuuksia ja palveluja.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme tuovat KeyLight-asiakkaille lisäarvoa.

Tukipalvelut

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Jos tarvitset tuotteeseen liittyvää teknistä tukea, on tukitiimimme aina valmiina auttamaan. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (support@keypro.fi) tai puhelimitse +358 45 490 7804.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme tarjoavat apua niin uusille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Kysy koulutuspalveluista Customer Success Manageriltasi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@keypro.fi

Konvertointipalvelut

Konvertointipalvelumme tukevat ja auttavat tietojen konvertoinnissa, luokittelussa, digitoinnissa tai muokkaamisessa. Palvelu on nykyisten ja uusien Keypro-asiakkaiden saatavilla. Jos haluat lisätietoja, lähetä viesti osoitteeseen sales@keypro.fi

Näin pääset alkuun

Jos haluat maksimoida datasi arvon ja vahvistaa asiakassuhteitasi, meidän kannattaa jutella.

Uusimmat KeyLight-blogikirjoitukset