KEYcom

KeyCom on verkkotietojärjestelmä tietoliikenneverkkojen ja  yhteyksien hallintaan.

Lyhyesti

KeyCom on pilvi- ja selainpohjainen järjestelmä tietoliikenneverkkojen suunnitteluun, toteutukseen, operointiin ja hallintaan. Kun kaikki verkkotiedot ovat samassa paikassa, valtuutetut työntekijät ja urakoitsijat voivat yhdessä suunnitella verkkoja, hahmottaa nykyisten verkkojen yhteyksiä sekä paikantaa ja hoitaa häiriötilanteita.

Hyödyt

01

Pilvi- ja selainpohjainen

KeyCom-käyttäjätilit ovat suojattuja, ja niitä voidaan luoda rajattomasti. Niinpä järjestelmä on koko tiimin käytettävissä organisaation sisällä ja ulkopuolella.

Kaikki tiimin jäsenet voivat käsitellä samoja tietoja reaaliaikaisesti, ja urakoitsijoille voi määrittää aluepohjaiset käyttöoikeudet. Käyttäjät voivat tarkastella yleiskuvaa tai porautua yksityiskohtiin tietokoneella, tai kenttätöissä matkapuhelimella tai tabletilla.

02

Suojatut tiedot

Tietosi kulkevat saumattomasti kentältä analysoitaviksi ja visualisoitaviksi kartalla. Tiedot ovat aina ajan tasalla, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

KeyComissa tietosi ovat turvassa – meillä on ISO 27001 -tietoturvasertifiointi ja käytössä kaikki valvontamenettelyt, joilla arkaluonteisten tietojen päätyminen vääriin käsiin voidaan estää. Näitä ovat muun muassa käytönvalvonta, käyttäjien todentaminen sekä verkkoihin, järjestelmiin ja sovelluksiin käytettävät suojaustopologiat.

03

Mobiilikäyttöliittymä

Valtuutetut kenttätyöntekijät saavat tiedot nopeasti käyttöönsä mobiililaitteen tutulla selaimella ja helppokäyttöisillä kartoilla.

KeyCom-käyttäjien kannettaviin, tabletteihin tai puhelimiin ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä – käyttöön tarvitaan vain Internet-yhteys ja selain.    

04

Parempi tehokkuus

Aina ajantasaiset tiedot parantavat vikojen korjauksiin ja verkon kunnossapitoon liittyvien työnkulkujen hallintaa.

KeyComissa tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti, joten toimisto- ja kenttätyöntekijät sekä aliurakoitsijat näkevät aina samat tiedot. Näin päätökset voidaan tehdä nopeammin ja tehokkaammin. 

05

Järjestelmä kasvaa kanssasi

KeyCom on mukautettava ja skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa verkkosi mukana. 

Pilvi- ja selainpohjainen KeyCom on lähes loputtomasti skaalattavissa käyttäjämäärien, maantieteellisen kattavuuden ja asiakasmäärien mukaan. Kehitämme myös tuotteitamme jatkuvasti hyödyntämällä uusinta teknologiaa, jotta voimme tarjota uusia ominaisuuksia ja palveluja.Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme tuovat KeyCom-asiakkaille lisäarvoa.

Tukipalvelut

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Jos tarvitset tuotteeseen liittyvää teknistä tukea, on tukitiimimme aina valmiina auttamaan. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (support@keypro.fi) tai puhelimitse +358 45 490 7804.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme tarjoavat apua niin uusille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Kysy koulutuspalveluista Customer Success Manageriltasi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@keypro.fi.

Konvertointipalvelut

Konvertointipalvelumme tukevat ja auttavat tietojen konvertoinnissa, luokittelussa, digitoinnissa tai muokkaamisessa. Palvelu on nykyisten ja uusien Keypro-asiakkaiden saatavilla. Jos haluat lisätietoja, lähetä viesti osoitteeseen sales@keypro.fi.

Näin pääset alkuun

Jos haluat maksimoida datasi arvon ja vahvistaa asiakassuhteitasi, meidän kannattaa jutella.

Uusimmat KeyCom-blogikirjoitukset

Telia Finland halusi käyttää nykyaikaista teknologiaa verkkotietojen hallintaan, ja KeyCom valittiin juuri tähän tarkoitukseen.

TELIA FINLAND | TELEVIESTINTÄYHTIÖ

quote