KeyHeat22

KeyHeat on verkkotietojärjestelmä kaukolämpöverkkojen kunnossapidon hallintaan ja syöttökatkosten hoitamiseen.

lyhyesti

KeyHeat on pilvi- ja selainpohjainen järjestelmä kaukolämpöverkkojen suunnitteluun, toteutukseen, operointiin ja hallintaan. Kun kaikki verkkotiedot ovat samassa paikassa, valtuutetut työntekijät ja urakoitsijat, voivat yhdessä suunnitella kunnossapitotehtäviä ja ratkaista häiriötilanteet.

Hyödyt

01

Pilvi- ja selainpohjainen

KeyHeat-käyttäjätilit ovat suojattuja, ja niitä voidaan luoda rajattomasti. Niinpä järjestelmä on koko tiimin käytettävissä organisaatiossa ja sen ulkopuolella. 

Kaikki tiimin jäsenet voivat käsitellä samoja tietoja reaaliaikaisesti, ja urakoitsijoille voi määrittää aluepohjaiset käyttöoikeudet. Käyttäjät voivat tarkastella yleiskuvaa tai porautua yksityiskohtiin kannettavalla tietokoneella tai kenttätöissä matkapuhelimella tai tabletilla.

02

Suojatut tiedot

Tietosi kulkevat saumattomasti kentältä analysoitaviksi ja visualisoitaviksi kartalla. Tiedot ovat aina ajan tasalla, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

KeyHeatissa tietosi ovat turvassa. Meillä on ISO 27001 -tietoturvasertifiointi ja käytössä kaikki valvontamenettelyt, joilla arkaluonteisten tietojen päätyminen vääriin käsiin voidaan estää. Näitä ovat muun muassa käytönvalvonta, käyttäjien todentaminen sekä verkkoihin, järjestelmiin ja sovelluksiin sovellettavat suojaustopologiat. 

03

Mobiilikäyttöliittymä

Valtuutetut kenttätyöntekijät saavat tiedot nopeasti käyttöönsä mobiililaitteen tutulla selaimella ja helppokäyttöisillä kartoilla.

KeyHeat-käyttäjien kannettaviin, tabletteihin tai puhelimiin ei tarvitse asentaa mitään ylimääräistä, vaan käyttöön tarvitaan ainoastaan Internet-yhteys ja selain.

04

Parempi tehokkuus

Aina ajantasaiset tiedot parantavat vikojen korjauksiin ja verkon kunnossapitoon liittyvien työnkulkujen hallintaa.

KeyHeatissa tiedot päivittyvät reaaliaikaisesti, joten toimisto- ja kenttätyöntekijät sekä aliurakoitsijat näkevät aina samat tiedot, kuten saneeraustarpeet ja kunnon, putkien halkaisijat ja venttiilien sijainnit. Näin päätökset voidaan tehdä nopeammin ja tehokkaammin.

05

Järjestelmä kasvaa kanssasi

KeyHeat on mukautettava ja skaalautuva järjestelmä, joka kasvaa verkon mukana.

Pilvi- ja selainpohjainen KeyHeat on lähes loputtomasti skaalattavissa käyttäjien, maantieteellisen kattavuuden ja asiakkaiden mukaan. Kehitämme myös tuotteitamme jatkuvasti hyödyntämällä uusinta teknologiaa, jotta voimme tarjota uusia ominaisuuksia ja palveluja.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme tuovat KeyHeat-asiakkaille lisäarvoa.

Tukipalvelut

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Jos tarvitset tuotteeseen liittyvää teknistä tukea, on tukitiimimme aina valmiina auttamaan. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (support@keypro.fi) tai puhelimitse +358 45 490 7804.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme tarjoavat apua niin uusille kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Kysy koulutuspalveluista Customer Success Manageriltasi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@keypro.fi

Konvertointipalvelut

Konvertointipalvelumme tukevat ja auttavat tietojen konvertoinnissa, luokittelussa, digitoinnissa tai muokkaamisessa. Palvelu on nykyisten ja uusien Keypro-asiakkaiden saatavilla. Jos haluat lisätietoja, lähetä viesti osoitteeseen sales@keypro.fi

Näin pääset alkuun

Jos haluat maksimoida datasi arvon ja vahvistaa asiakassuhteitasi, meidän kannattaa jutella.

Uusimmat KeyHeat-blogikirjoitukset