KEYaqua

KeyAqua-verkkotietojärjestelmää käytetään vesijohtoverkostojen hallintaan sekä loppuasiakkaille viestimiseen.

Lyhyesti

KeyAqua on integroitu pilvi- ja selainpohjainen verkkotietojärjestelmä vesijohto-, jätevesi- ja hulevesiverkostojen hallintaan. KeyAqua auttaa verkko-omaisuuden hallinnassa, verkoston toiminnan ymmärtämisessä, kunnossapidon ja investointien analysoinnissa ja suunnittelussa sekä asiakkaille viestimisessä. Valtuutetut henkilöstön jäsenet ja urakoitsijat voivat tehdä yhteistyötä ja käyttää kaikkia verkkotietoja keskitetyssä paikassa.

Hyödyt

01

Pilvi- ja selainpohjainen

KeyAqua-käyttäjätilit ovat suojattuja, ja niitä voidaan luoda rajattomasti. Niinpä järjestelmä on koko tiimin käytettävissä organisaatiossa ja sen ulkopuolella.

Kaikki tiimin jäsenet voivat käsitellä samoja tietoja reaaliaikaisesti, ja urakoitsijoille voi määrittää aluepohjaiset käyttöoikeudet, jotta he voivat tarkastella tietoja ja yksityiskohtia kenttätyössä mobiililla, tabletilla tai kannettavalla.

02

Suojattu tiedonkulku

Suojatut tiedot kulkevat saumattomasti kentältä analysoitaviksi ja visualisoitaviksi kartalla. Tiedot ovat aina ajan tasalla, ja tukea on saatavilla ympäri vuorokauden.

KeyAquassa kohteita voidaan etsiä eri attribuuttien, kuten saneeraustarpeiden, putken halkaisijan, tilan ja iän perusteella. Tiedot voidaan korostaa kartalla, joten sinun on helpompi hahmottaa, minne investoinnit ja kunnossapitoresurssit kannattaa kohdistaa. Tiedot ovat myös turvassa – meillä on ISO 27001 -tietoturvasertifiointi ja käytössä kaikki valvontamenettelyt, joilla arkaluonteisten tietojen päätyminen vääriin käsiin voidaan estää. Jatkuvan turvallisuuden varmistamiseksi riippumaton kolmas osapuoli auditoi toimintaamme säännöllisesti testien, tarkistusten ja sertifiointien avulla. 

03

Parempi ymmärrys

Tietojen visualisointimahdollisuudet, analysointityökalut ja hydraulinen mallintaminen auttavat sinua ymmärtämään verkkosi toimintaa paremmin.

KeyAqua auttaa parantamaan veden laatua hydraulisen mallinnuksen avulla. Se auttaa varautumaan hätätilanteisiin simuloimalla mahdollisia seurauksia. KeyAqua pystyy analysoimaan verkon saneerausmahdollisuuksia ja tekemään riskiarviointeja mallintamalla verkon haavoittuvuutta ja resilienssiä.

04

Parempi suorituskyky

Vesitaselaskelmat auttavat paikantamaan vuodot nopeasti, ja häiriökartat auttavat asiakasviestinnässä.

Kun yhdistät KeyAquaan fyysisiä mittalaitteita, veden virtaus on helpompi hahmottaa ja mahdolliset vuodot voidaan tunnistaa. Voit visualisoida vedenkulutusta tietyillä alueilla ja suunnitella verkon saneerauksia vesitaselaskelmien avulla.

05

Parempi tehokkuus

Aina ajantasaiset tiedot parantavat vikojen korjauksiin ja verkon kunnossapitoon liittyvien työnkulkujen hallintaa.

Yhdistämällä KeyAquaan etämittareita, IoT-antureita ja automaatiojärjestelmiä voit luoda kattavan reaaliaikaisen tilannekuvan vesijohtoverkostosta yhteen ikkunaan. Tämä helpottaa kunnossapitoresurssien kohdentamista ja lyhentää vasteaikaa.

Lisäpalvelut

Lisäpalvelumme tuovat KeyAqua-asiakkaille lisäarvoa.

Tukipalvelut

Olemme täällä asiakkaitamme varten. Jos tarvitset tuotteeseen liittyvää teknistä tukea, on tukitiimimme aina valmiina auttamaan. Voit ottaa yhteyttä sähköpostitse (support@keypro.fi) tai puhelimitse +358 45 490 7804.

Koulutuspalvelut

Koulutuspalvelumme tarjoavat apua niin uusille  kuin kokeneemmillekin käyttäjille. Kysy koulutuspalveluista Customer Success Manageriltasi tai lähetä sähköpostia osoitteeseen support@keypro.fi

Konvertointipalvelut

Konvertointipalvelumme tukevat ja auttavat tietojen konvertoinnissa, luokittelussa, digitoinnissa tai muokkaamisessa. Palvelu on nykyisten ja uusien Keypro-asiakkaiden saatavilla. Jos haluat lisätietoja, lähetä viesti osoitteeseen sales@keypro.fi

Näin pääset alkuun

Jos haluat maksimoida datasi arvon ja vahvistaa asiakassuhteitasi, meidän kannattaa jutella.

Uusimmat KeyAqua-blogikirjoitukset

KeyAquan vahvuuksia ovat tietojen tuonti, vienti (esim. Rest API), visualisoinnit ja kokonaiskuvan hahmottaminen. Ratkaisu auttaa vesihuoltoyhtiöitä pitkän aikavälin suunnittelussa sekä tietojen analysoinnissa ja visualisoinnissa.

KYMEN VESI | VESIHUOLTOYHTIÖ

quote