KEYcom

KeyCom är nätverksinformationssystemet som hanterar telekommunikationsnätverk och anslutningar.

kortfattat

KeyCom är ett moln- och webbläsarbaserat system för planering, driftsättning, drift och hantering av telekommunikationsnätverk. Med alla nätverksdata samlade på ett ställe kan behöriga medarbetare och konsulter arbeta tillsammans för att planera nätverk, förstå hur befintliga nätverk är sammankopplade och lokalisera och hantera nätverksfel.

fördelar

01

Moln- och webbläsarbaserat

KeyCom är tillgängligt för alla i teamet, i eller utanför din organisation, med säkra men obegränsade användarkonton.

Alla teammedlemmar kan arbeta med samma data i realtid och du kan tilldela områdesbaserade behörigheter till konsulter. Användare kan zooma ut eller gå in i detaljerna med en bärbar dator på kontoret eller med en telefon eller surfplatta ute i fält.

02

Säker information

nformationen är alltid säker och rör sig utan hinder från fält till analys och visualisering på en karta. Den är alltid uppdaterad med support tillgänglig dygnet runt.

Alla data är säkra med KeyCom – vi är informationssäkerhetscertifierade i enlighet med ISO 27001 och har alla kontroller på plats för att förhindra att känslig information hamnar i fel händer. Här ingår åtkomstkontroller, autentisering och säkerhetstopologier som tillämpas på nätverk, system och applikationer.

03

Mobilgränssnitt

Behörig personal i fält har alltid smidig tillgång till data via välbekanta mobila webbläsare och användarvänliga kartor.

Med KeyCom behöver användarna inga extra installationer på sina bärbara datorer, surfplattor eller telefoner. Allt som behövs är en internetuppkoppling och en webbläsare.

04

Bättre effektivitet

Information som alltid är uppdaterad möjliggör bättre arbetsflödeshantering vid felreparation och nätverksunderhåll.

Med realtidsuppdateringar av informationen i KeyCom har dina medarbetare och konsulter alltid samma information, så att beslut kan fattas snabbare och mer effektivt.

05

Systemet växer med er

KeyCom är ett anpassningsbart och skalbart system som växer i takt med nätverket och kundbasen.  

Eftersom KeyCom är moln- och webbläsarbaserat är det nästan oändligt skalbart med avseende på användarantal, geografisk täckning och kundnummer. Vi utvecklar också löpande våra produkter med de senaste tekniska innovationerna för att kunna erbjuda nya funktioner och tjänster.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster ger mervärde till KeyCom-kunder.

Supporttjänster

Vi finns alltid där för våra kunder. Skulle du behöva teknisk support för din Keypro-produkt står vårt supportteam redo att hjälpa till. Teamet nås via e-post (support@keypro.fi) eller telefon +358 45 490 7804.

Utbildningstjänster

Vare sig du är ny användare eller veteran som vill uppdatera dina kunskaper erbjuder vi utbildningstjänster som hjälper dig. Söker du utbildningstjänster ska du kontakta din Customer Success Manager eller skicka ett mejl till support@keypro.fi

Konverteringstjänster

Våra konverteringstjänster stöttar och hjälper dig när dina data behöver konverteras, klassificeras, digitaliseras eller modifieras för mer effektiv användning. Tjänsten är tillgänglig för befintliga och nya Keypro-kunder. Kontakta oss på sales@keypro.fi för mer information.

Kom igång

Om du vill maximera värdet av dina data och stärka kundrelationerna ska du höra av dig till oss.

De senaste KeyCom-blogginläggen

Telia Finland ville använda modern teknik för att hantera nätverksinformationen, och för detta ändamål valdes KeyCom.

TELIA FINLAND | TELEKOMFÖRETAG

quote