KeyHeat22

KeyHeat är nätverksinformationssystemet som styr underhållet av fjärrvärmenät och hanterar leveransstörningar.

kortfattat

KeyHeat är ett moln- och webbläsarbaserat system för planering, driftsättning, drift och hantering av fjärrvärmenät. Med alla nätverksdata på ett och samma ställe kan behöriga medarbetare och konsulter arbeta tillsammans för att planera underhållsuppgifter och hantera leveransavbrott. 

Fördelar

01

Moln- och webbläsarbaserat

KeyHeat är tillgängligt för alla i teamet, i eller utanför din organisation, med säkra men obegränsade användarkonton.  

Alla teammedlemmar kan arbeta med samma data i realtid och du kan tilldela områdesbaserade behörigheter till konsulter. Användare kan zooma ut eller gå in i detaljerna med en bärbar dator på kontoret eller med en telefon eller surfplatta ute i fält.

02

Säker information

Informationen är alltid säker och rör sig utan hinder från fält till analys och visualisering på en karta. Den är alltid uppdaterad med support tillgänglig dygnet runt.

Era data är säkra med KeyHeat. Vi är informationssäkerhetscertifierade i enlighet med ISO 27001 och har alla kontroller på plats för att förhindra att känslig information hamnar i fel händer. Här ingår åtkomstkontroller, autentisering och säkerhetstopologier som tillämpas på nätverk, system och applikationer.  

03

Mobilgränssnitt

Behörig personal i fält har alltid smidig tillgång till data via välbekanta mobila webbläsare och användarvänliga kartor.

Med KeyHeat krävs ingen extra installation på användarnas bärbara datorer, surfplattor eller telefoner – allt de behöver är en internetuppkoppling och en webbläsare. 

04

Bättre effektivitet

Information som alltid är uppdaterad möjliggör bättre arbetsflödeshantering vid felreparation och nätverksunderhåll.  

Med KeyHeats realtidsuppdateringar ser personal och underlevetantörer på kontoret och i fält alltid samma information, till exempel gällande renoveringsbehov och status, rördiametrar och ventilplaceringar. På så vis blir beslutsprocesserna både snabbare och mer effektiva. 

05

Systemet växer med er

KeyHeat är ett anpassningsbart och skalbart system som växer i takt med staden och ert nät. 

Eftersom KeyHeat är moln- och webbläsarbaserat är det nästan oändligt skalbart med avseende på användarantal, geografisk täckning och kunder. Vi utvecklar också löpande våra produkter med de senaste tekniska innovationerna för att kunna erbjuda nya funktioner och tjänster.

Tilläggstjänster

Våra tilläggstjänster ger mervärde till KeyHeat-kunder.

Supporttjänster

Vi finns alltid där för våra kunder. Skulle du behöva teknisk support för din Keypro-produkt står vårt supportteam redo att hjälpa till. Teamet nås via e-post (support@keypro.fi) eller telefon +358 45 490 7804.

Utbildningstjänster

Vare sig du är ny användare eller veteran som vill uppdatera dina kunskaper erbjuder vi utbildningstjänster som hjälper dig. Söker du utbildningstjänster ska du kontakta din Customer Success Manager eller skicka ett mejl till support@keypro.fi


Konverteringstjänster

Våra konverteringstjänster stöttar och hjälper dig när dina data behöver konverteras, klassificeras, digitaliseras eller modifieras för mer effektiv användning. Tjänsten är tillgänglig för befintliga och nya Keypro-kunder. Kontakta oss på sales@keypro.fi för mer information.

Kom igång

Om du vill maximera värdet av dina data och stärka kundrelationerna ska du höra av dig till oss.

De senaste KeyHeat-blogginläggen