KEYPRO OY:N PALVELUJA KOSKEVAT EHDOT

Keypron palveluille

1 PALVELUEHDOT

Kun sinä olet hyväksynyt nämä ehdot, me myönnämme sinulle Keypron verkkopalvelun (palvelu)1 käyttöoikeudet.  Palvelun tarjoaa Keypro Oy (me), ja se perustuu asiakkaan kanssa tekemäämme sopimukseen. Asiakas voi olla infrastruktuurin omistaja, verkostosuunnittelija, konsultti tai kuka tahansa, joka on ostanut palvelun meiltä. Palvelun avulla voit käyttää, tarkastella ja dokumentoida infrastruktuuriverkostoja online-tilassa.

Me tarjoamme palvelun käyttöösi ja odotamme sinun noudattavan näitä palveluehtoja. Näin voimme tarjota sinulle tärkeän palvelun, jota sinä ja muut palvelun käyttäjät voitte hyödyntää. Palvelu on tarkoitettu vain yrityskäyttöön, ei kuluttajille.

Katso luettelo näiden ehtojen kattamista palveluista osoitteesta https://www.keypro.fi

2 HENKILÖKOHTAINEN TILISI

Palvelu jäljittää palveluun tallennettuihin tietoihin tehtävät muutokset. Sinä olet vastuussa omalla tililläsi tehtävistä muutoksista. Tämän vuoksi käyttäjätilisi on henkilökohtainen. Älä anna palvelun kirjautumistietojasi kenellekään tai muiden henkilöiden käyttää palveluun luotua tiliäsi.

3 TIETOSUOJA

Sitoudumme

  1. avustamaan palvelun asianmukaista toimintaa,
  2. turvaamaan palveluun tallennetut tiedot,
  3. tarjoamaan asiakkaalle täsmälliset laskutusasiakirjat,
  4. tarjoamaan jäljityslokin palvelun käytöstä,
  5. kehittämään palvelua.
Näistä syistä valvomme, miten sinä käytät palvelua. Olemme suunnitelleet palvelun siten, että se kunnioittaa yksityisyyttäsi. Lisätietoa löydät yrityksemme tietosuojaselosteesta.

 

4 TOIMITHAN OIKEIN

Tavoitteenamme on tarjota sinulle erinomainen palvelu. Vastaamme kaikille asiakkaillemme ja käyttäjillemme siitä, että palvelumme toimii siten kuin sen on tarkoituskin. Siksi pyydämme sinua käyttämään palvelua vastuullisesti. Meillä on oikeus irtisanoa käyttöoikeutesi palveluun, jos huomaamme sinun toimineen vahingollisesti tai loukkaavasti.

5 JOS JOKIN MENEE PIELEEN

Kehitämme palvelua jatkuvasti. Jos huomaat palvelussa puutteen, virheen tai parannuskohteen, kerro meille siitä. Tavoitat meidät osoitteesta tuki@keypro.fi.

Tarjoamme palvelun sinulle tarkoituksenamme helpottaa sinun elämääsi. Emme kuitenkaan voi taata, etteikö mikään koskaan voisi mennä pieleen. Sen vuoksi emme voi ottaa vastuuta vahingoista, jotka liittyvät sinun toimiisi palvelua käyttäessäsi.

Saatamme toisinaan joutua rajoittamaan pääsyäsi palveluun siihen tehtävien päivitys-, korjaus- tai ylläpitotoimenpiteiden vuoksi. Pyrimme lähettämään tiedon palvelun käyttökatkoksista asiakkaalle etukäteen.

6 PALVELU

Palvelu koostuu ydintoiminnoista ja niitä täydentävistä lisäominaisuuksista. Sinulla ei välttämättä ole käyttöoikeutta kaikkiin palvelun toimintoihin. Sovimme palvelun laajuuden yksityiskohdista asiakkaan kanssa erillisessä sopimuksessa. Voit tarkistaa sovittujen ominaisuuksien laajuuden asiakkaalta.

7 TIEDOT

Suurin osa palveluun tallentamistamme tiedoista on käyttäjien, kuten sinun, lisäämiä. Tiedonkeruu ja kerättyjen tietojen asettaminen saataville verkkoon on laissa määriteltyä toimintaa. Siksi pyydämme sinua varmistamaan, ettäpalveluun syöttämäsi tiedot ovat oikein ja jos tiedot ovat yhdistettävissä olemassa olevaan henkilöön, tietojen tallennuksen ja käsittelyn on tapahduttava edellä mainitun tietosuojaselosteen mukaisesti.

Me olemme tietoja käsittelevä taho. Rekisterinpitäjä on omassa tietosuojaselosteessaan määritellyt, miten ja miksi tietoja voidaan kerätä, käsitellä ja poistaa. Muista lukea se huolellisesti, ennen kuin lisäät henkilökohtaisia tietojasi palveluun.

8 TEKIJÄNOIKEUDET

Me omistamme palvelun immateriaalioikeudet. Olemme ylpeitä siitä, että voimme käyttää avoimen lähdekoodin komponentteja palvelun tuottamisessa. Palveluun tallennettu tieto on usein asiakkaamme omistuksessa.

Palvelu saattaa tuoda tietoja julkisiksi ja muiden käyttäjien saataville tarkastelua ja muokkausta varten. Tämän vuoksi sinun on myönnettävä meille oikeudet tietojen tallentamiseen, muokkaamiseen ja niiden saattamiseen palvelun muiden käyttäjien saataville.

Haluamme olla varmoja, ettei palvelu loukkaa kenenkään tekijänoikeuksia. Kun lisäät tietoja palveluun, varmista, että sinulla on siihen tarvittavat oikeudet.

9 LUVATON KÄYTTÖ

Palvelu on kovan työn ja luovuutemme tulosta.  Pidätämme itsellämme kaikki oikeudet palveluun. Kunnioitathan työtämme ja immateriaalioikeuksiamme.

Pyydämme, ettet ota kopioita, tee muunnoksia tai jäljennöksiä palvelusta tai asiakirjoista, käännä palvelua lähdekoodiksi tai mallinna sitä takaisin.

Jos keksit jotakin, mitä haluaisit palvelun suhteen tehdä, mutta jota ei ole mainittu näissä ehdoissa, ota meihin yhteyttä, jotta voimme yhdessä etsiä ratkaisua tilanteeseen.

10 LUOTTAMUKSELLISUUS

Palvelu sisältää asiakkaan, infrastruktuuriverkostojen ja niiden käyttäjien tietoja. Nämä tiedot ovat luottamuksellisia ja tarkoitettu vain palvelun käyttäjille. Tietoja ei saa luovuttaa muille tahoille. Tämä ehto on voimassa, vaikka lopettaisit palvelun käytön.

11 IRTISANOMINEN

Sinä olet vastuussa palvelun käyttämisestä kunnioittavasti ja näiden ehtojen mukaisesti. Mikäli et toimi näin, meillä on oikeus irtisanoa käyttöoikeutesi palveluun.

Nämä palveluehdot ovat voimassa, kunnes asiakkaan sinulle hankkima tilaus päättyy tai irtisanotaan tai kunnes asiakas tai me olemme irtisanoneet käyttöoikeutesi palveluun.

12 MUUTOKSET

Haluamme kehittää palvelua jatkuvasti. Sen vuoksi voimme muuttaa palvelun ominaisuuksia ja näitä palveluehtoja silloin tällöin tai sen mukaan, mitä olemme asiakkaan kanssa sopineet. Aina kun teemme muutoksia palveluehtoihin, esittelemme muutokset sinulle ennen kuin pääset kirjautumaan palveluun. Saatamme ilmoittaa asiasta myös lähettämällä sähköpostia sinulle tai tiliisi liitetylle yhteyshenkilölle. Nämä palveluehdot on viimeksi päivitetty 19.3.2018.

13 SOVELLETTAVA LAKI

Koska olemme suomalainen yritys, näihin ehtoihin sovelletaan Suomen lainsäädäntöä kansainvälisyksityisoikeudellisia sääntöjä lukuun ottamatta.