Whistleblowing

PALVELU

Pyrimme toimimaan läpinäkyvästi ja eettisesti.   Mikäli epäilet väärinkäytöksiä, jotka vaikuttavat ihmisiin, organisaatioomme, yhteiskuntaan tai ympäristöön.

Haluamme osoittaa tukevamme reilua toimintaa. Siksi käytämme ilmoituspalvelua, joka pienentää väärinkäytösten todennäköisyyttä  Sinulla ei tarvitse olla todisteita epäilystesi tueksi, mutta ilmoitukset on tehtävä vilpittömin mielin.

Ilmoituskanavassa voit kertoa huolenaiheistasi nimettömästi. Kanavaa ylläpitää kolmannen osapuolen kumppani WhistleB.

NÄIN TEET ILMOITUKSEN

Voit ilmoittaa väärinkäytöksistä anonyymisti osoitteessa:
https://report.whistleb.com/fi/geomatikk


Ilmoituskanavaa voi käyttää esimerkiksi tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Suosittelemme, että lähetät ilmoituksen laitteesta, jota ei ole yhdistetty yhtiömme intranetiin.

More information can be found here:

 

”WhistleB on kolmannen osapuolen tarjoama ilmoituspalvelu, joka takaa ilmoituksen tekijän nimettömyyden yhteydenotossa työnantajaan. Palvelu on täysin erillinen työnantajan IT-järjestelmistä ja verkkopalveluista. WhistleB ei tallenna IP-osoitteita tai muita tietoja, joiden perusteella ilmoituksen tekijä voitaisiin tunnistaa. Kaikki ilmoitukset salataan, ja vain nimetyt henkilöt voivat purkaa niiden salauksen. WhistleB ei voi purkaa salausta, eikä lukea ilmoituksia.” WhistleB